knjige

Kako sem prišla do sijoče, čiste kože do tega da ne nosim več pudra ter do svilenih in gostih las?

Živjo, te zanima kaj jaz uporabljam za lepo, čisto, neaknasto kožo in sijoče, mehke lase. Ko sva bili s Špelo mlajši je ona imela vedno popolno kožo brez ene akne, ene nepravilnosti, tako ima še danes. Jaz sem imela ogromno problemov s kožo, začeli so se že pred leti. Z lasmi nisva imeli nikoli problemov, imeli sva zelo močne, dolge, goste in bleščeče. Pred letom in pol pa sem odšla na kasting, kjer so me pobarvali na blond (takrat sem se barvala prvič v življenju), ko sem prišla domov sem bila čisto razočarana še isti večer sem odšla k frizerju da me je pobarval nazaj na mojo temno rjavo barvo, a žal se je barva z vsakim pranjem las izpirala, tako, da sem se morala barvati vsak mesec, moji lasje so bili kot slama. Po petih mesecih sem odšla na razbarvanje las, ampak moji lasje so bili groooozni, res to se ni dalo opisati z besedami. No kar naenkrat sem imela velike probleme s kožo in lasmi. uhh za kožo sem pa uporabljala vse od krem, pilingov, serumov, še mamine kolegice s Pariza so mi pošiljale kreme, a mi žal ni nič pomagalo. Odšla sem tudi h kozmetičarki, ki se ukvarja samo z naravni kozmetiko, jaz pa sem postala alergična na vsa eterična olja in vsa zelišča. Si predstavljate mojo kožo naslednji dan in naslednje mesece grooooza nisem hotela iz hiše.

Z Martinom (Špelinim fantom) in Špelo smo začeli testirati izdelke z industijsko konopljo. Jaz sem bila takoj navdušena nad konopljinimi protein. Začela sem jih uživati ker so 100% naravni, poleg beljakovin vsebujejo še nenasičene maščobne kisline (Omega 3), vlaknine, minerale, vitamine, aminikisline, antioksidante in esencialne aminokisline. Poskrbijo za hitro regeneracijo mišic, izgradnjo mišic, pospešujejo izorevanje maščob in preprečujejo shranjevanje maščob, ne povzročajo napihnjenosti in vetrov, izboljšajo prebavo, dajo ogrooomno energije, izboljšajo vzdržljivost, razstrupljajo telo, preprečujejo izgubo mišic, to je zelo pomembno pri poškodbah ali pa sezonskih športih. Skratka jemala sem jih zaradi zaradi treningov in ker tako ugodno vplivajo na telo in seveda kar je najpomembneje, da so 100% naravni. Več o tem si lahko prebereš: http://www.zmuesli.si/kako-sem-prisla-do-svoje-sanjske-postave/

Kmalu sem opazila, da se mi je tudi koža zeeelo izboljšala ni mi bilo jasno, zato sem odšla malo raziskoval o vplivu industrijske konoplje na našo kožo in kar hitro sem dojela, da lahko njej pripišem vse zasluge za mojo kožo, ki je postala čista, sijoča in ne duha ne sluha o kakšni akni. Izdelki z industrijske konoplje se zelo priporočajo pri lajšanju težav suhe, aknaste, pordele, razpokane in luskaste kože. Raziskave so tudi pokazale, da vzrok suhe in razdražene kože tiči v pomanjkanju esencialnih maščobnih kislin- industrijska konoplja je vrhunski vir esencialnih maščobnih kislin. Vsebuje vsako od esencialnih maščobnih kislin v dovoljšnih količinah in v obliki, ki je našemu telesu lahko dostopna. Industrijska konoplja nudi tudi zaščito naši koži, preprečuje izgubo vode v koži in preprečuje nastanek aken. Prav tako pospešuje regeneracijo na celični ravni. Regeneracija celic se s starostjo upočasni. Industrijska onoplja pomiri kožo ter vpliva na boljšo elastičnost kože. Kožo naolji, zmanjša obseg luskaste kože in obnovi medcelične lipide. Industrijska konolja tako pripomore k zdravljenju stanj, kot so luskavica, akne, dermatitis, kožne brazgotine in izsušena koža. Jaz sem te rezultate izskusila na lastni koži in sem več kot navdušena! Tudi moji slamnati lasje so zelo hitro postali prav hmmm kako naj to opišem mislim da bo svileni pravi izraz in zeeelo gosti. Industrijska konoplja pa odlično vpliva tudi na nohte saj so po uporabi nohti daljši in veliko močnejši. Jaz sem resnično čisto navdušena nad njenimi učinki, če imaš tudi ti podobne težave, kot sem jih imela jaz, ti resnično priporočam, da poskusiš konopljine proteine in boš videla kako ugodno bodo vplivali na tvojo postavo, lase, kožo,… posledično boš pa imela veeeliko več samozavesti.

KONOPLJINE PROTEINE LAHKO DOBIŠ TUKAJ: http://www.zmuesli.si/konopljini-izdelki/
Podarim ti popust na proteine iz industrijske konoplje s kodo kupona: tina

Več o industrijski konoplji si lahko prebereš na: blog- tina´s blog

IMG_20170317_115337-01 (2)

Brez komentarjev

Sorry, the comment form is closed at this time.