knjige

Vsak dan polna energije

Živjo,

Po dolgem času sem se odločila, da vam  zopet napišem blog.

V teh tednih/mesecih imava s Tino ogromno dela, res in obe sva popolnoma izmučeni. Komaj čakava zvečer (okoli polnoči), da se uleževa v posteljo in zaspiva. Resnično nevem kako bi čez dan funkcionirala in oddelala vse obveznosti, če si nebi naredila vsaj 2 konopljina napitka. Obvezno za zajtrk ter potem še okoli  18ih, ko mi energija zopet pade. Včasih sem spila kar precej kave- 3/4 dnevno po eno skodelico, sedaj pa moram reči, da kave nisem pila vsaj že kakšen mesec saj vso potrebno energijo dobim od konopljinega napitka. Pri kavi me je motilo, da me je »zbudila« za kakšno urco potem pa sem potrebovala novo, pri konopljinem napitku pa je tako, da če ga spijem za zajtrk- okoli pol 7ih sem sita in polna energije še do dvanajstih.

V času hudih glavobolov, ki so trajali precej let si nisem morala predstavljati,  da dnevno nebi spila kave, saj mi je dvignila pritisk (sicer imam zelo zelo nizkega) in potem so glavoboli vsaj malce ponehali, da sem lahko lažje prebrodila in dokaj normalno funkcionirala vsaj nekaj uric.

Sedaj pa si ne predstavljam dneva brez konopljinega napitka, saj polega prenehanja glavobolov, imam lepšo kožo, ogromno energije in se posledično počutim resnično odlično.

IMG_20170712_192720 (1)

Brez komentarjev

Sorry, the comment form is closed at this time.