Kako med izpiti ostati zbran, produktiven, si zapomniti veliko podatkov in uspešno narediti vse izpite?

Zadnje čase neverjetno veliko kapljic prodamo osebam, ki se jim bliža zeeeelo stresno obdobje. To so študentje, saj imajo kmalu izpitno obdobje, gimnazijci, ki jih čaka matura ter osnovnošolci, ki imajo res zelo stresen in natrpan urnik, bliža se konec šolskega leta, oni pa nimajo zaključenega skoraj nobenega predmeta, čakajo jih še zelo težki testi- jaaaa vsaka najina stranka, ki je mamica nama to potarna.

Sigurno te zanima, zakaj pa vse te osebe jemljejo naše kapljice?
Ker jim neverjetno izboljšajo koncentracijo, spomin, veliko lažje se učijo in zapomnijo si vso učno snov. Delujejo pa tudi proti stresno, tako, da so res zelo mirni in zbrani, prav nič se ne sekirajo.

Kapljice pomagajo tudi pri učenju!
Zelo dobro vplivajo na učne in spominske procese.
Ko govorimo o učenju in pomnenju, je zelo pomemben vsak nevron. Naši možgani namreč počasi odmirajo, saj ko odmre nevron, ga ne nadomesti nov nevron, temveč izgubimo tisto povezavo v možganih, ki jo je opravljal odmrli nevron. Za naše možgane je zelo pomembno, da imamo dobro razvito zaščito nevronov in  naše kapljice so vključen v procese te zaščite.
Kako delujejo proti stresu?

Naj najprej povem, da so naše kapljice 100% naravne in brez stranskih učinkov. Imajo izjemno močan protivnetni in protistresni učinek. Ko jih zaužijemo se molekule vežejo na receptorje v naših celicah in spremenijo njihovo delovanje tako, da ublažijo stres, anksioznost, depresijo, zmanjšajo vnetja, lajšajo bolečine,..Ker imajo velik vpliv na limbični sistem bodo poskrbele, da se bomo lažje soočali z mentalnimi izzivi.Limbični sistem je odgovoren za nekatere vegetativne funkcije, čustvene reakcije, učenje in spomin, prav tako pa tudi za izločanje endorfinov. Lahko rečemo, da je ta del možganov odgovoren za anksioznost, stres in čustvovanja. Kapljice pomirijo hiperaktivne živčne končiče (nevrone) v možganih in preusmerijo prekrvavitev v tem delu možganov. To daje pomirjujoč občutek in ublaži tesnobo.


Se zavedamo, kako pomembni so naši možgani?! 

NAŠE KAPLJICE:

-krepijo imunski sistem
-pomirjajo
-delujejo antibakterijsko
-delujejo protivnetno
-delujejo proti aknam
-lajšajo težave z luskavico (psoriazo)
-delujejo proti atopičnem in kontaktnem dermatitisu
-zmanjšujejo srbečico
-zmanjšujejo keratinizacijo kože
-lajšajo kožne alergije
-lajšajo in zdravijo simptome pikov vseh žuželk
-blažijo mišične krče
-protiparazitno delovanje
-protiglivično delovanje
-delujejo pomirjevalno
-blažijo tesnobo in depresijo
-blažijo vse kožne težave, kot so dermatitis, luskavica, ekcem
-uravnavajo nivo sladkorja v krvi
-skrbijo za normalno raven holesterola
-skrbijo za zdravo delovanje črevesja
-krepijo normalno delovanje živčnega sistema

 

S kapljicami rešiš vse te težave.

Če se tudi ti ne moraš umiriti, se sekiraš, imaš nespečnosti, tesnobo,.. ti resnično priporočam naše kapljice. Preženejo stres in vse skrbi, tako lahko trezno razmišljaš in nisi pod groznim pritiskom.

MNENJA:

Eva: gimnazija, 17let.
Ko sem se usedla za mizo in si pripravila zvezke sem občutila veliko tesnobo in se je nisem mogla znebiti. Koncentracijo sem imela zelo slabo. Med učenjem se mi je porajalo po glavi veliko nepomembnih misli. Moje ocena so bile dvojke in trojke.
Po pol leta testiranja zMuesli kapljic je razlika gromozanska. Usedem se za mizo, nimam tesnobe, spomin se mi je zelo izboljšal, hitro se naučim učno snov, res zelo hitro. Ocene so se mi zelo izboljšale, zdaj imam večino štirice. Najlepše bi se zahvalila Tini in Špeli, ker sem lahko testirala njun neverjeten izdelek.

Tim: pravna fakulteta, 22let
Hodim na pravno fakulteto v Ljubljani. Nisem pričakoval v takšni meri učenja na pamet. Sam si nisem bil zmožen zapomniti toliko podatkov, posledično sem postajal anksiozen in depresiven. Zahvalil bi se Tini in Špeli, da sem lahko testiral njune kapljice. Po njih sem kot prerojen, snov preberem si že polovico zapomnim, koncentracijo imam na vrhuncu. Živim v stanovanju s petimi cimri, pri nas ni nikoli tišine. Od kar uživam kapljice se učim v glasnem okolju, kaj takega nisem bil nikoli sposoben. Moj spomin je resnično dober. Zdaj mi je najbolj všeč, da lahko pomagam ostalim sošolcem pri učenju, ker vem iz lastnih izkušenj kako je to stresno

Tatjana: Pozdravljeni, rada bi se vama zahvalila za tako čudovit izdelek kapljice. Pri vama sem jih naročila zaradi stresnega obdobja, ko sem brala Tinine objave, sem se takoj poistovetila z njo in naročila. Še noben izdelek mi ni tako pomagal, kakovost na višku. Skeptična sem bila glede okusa pa so mi zelo všeč. V službi sem zelo produktivna, misli mi ne ugajajo stran in tudi prav nič se ne sekiram. Mislim, da tako odlično počutje nisem imela že od otroških let. Me pa nekaj zanima, čez dan vzamem samo 2 kapljici in po njih sem res zelo mirna, tudi zvečer z lahkoto zaspim. Ko sem brala Tinine objave jih oba vzame več, jih moram tudi jaz?

Karin: ponovno sta dali popoln izdelek v prodajo, čestitke. kapljice res učinkujejo pri mojem delu se zelo pozna. Delam na nekem projektu že 3 mesece, nikoli nisem morala delati 100%. Po uporabi vajinih kapljic, vsak dan vzamem 1 kapljico sem v 13 dneh naredila več kot v 2,5 mesecu. Resnično mi zbistrijo misli. Sem pa prej že uporabljala 5% kapljice, ampak ne vajinih. Moram vama povedati, da je razlika med vajinimi in tistimi zelo velika. Tiste niso imele nobenega vpliva name. Učinek pri vajinih je neverjetn, hvala, ker sta.

 

KAPLJICE NAJDEŠ V KATEGORIJI NARAVNI IZDELKI.