KONEC TEŽAV S SPREBAVO

Imaš tudi ti težave z zaprtjem in napihnjenostjo? Pridobivaš odvečne kilograme, čeprav paziš kaj zaužiješ?

Zadnje čase dobivava res ogromno sporočil strank, ki imajo grozne težave s prebavo. To zadevo veliko ljudi ne jemlje resno, ampak neredna prebava vpliva tudi na druga zdravstvena stanja.
Zaprtje ponavadi povzroča:
-neaktiven način življenja (veliko sedenja pred računalnikom in premalo gibanja-metabolizem se nam upočasni, kar pa privede do zaprtosti)
-malo zaužite tekočine ( tekočina blato zrahlja in prispeva k večjemu volumnu)
-uživanje predelane hrane (ta hrana ne vsebuje dovolj vitaminov, mineralov in ostalih hranil, ki jih naše telo potrebuje. Za dobro prebavo so zelo pomembne zaužite vlaknine, ohranjajo normalen volumen blata in primerno količino ostankov v črevesju)
-uporaba zdravil

Te grozne težave se lahko rešiš zelo enostavno. Naj ti povem, da obstaja rastlina, ki ne vsebuje encimskih zaviralcev, ti zavirajo delovanje prebavnih encimov in zmanjšajo prebavo beljakovin ter ne vsebuje oligosaharidov, ki povzročajo vetrove, napenjanje in prebavne motnje.
Njeni proteini so lažje prebavljivi zaradi encimov, ki jih najdemo v presnem prahu. Noben drug rastlinski vir ne vsebuje esencialnih aminokislin v tako lahko prebavljivi obliki. Te proteini vsebujejo 65% edestina, ta velja za najbolj užitno in najlažje prebavljivo obliko beljakovin v celotni prehranski verigi. Preostalih 35% beljakovinskega deleža predstavlja albumin, ki prav tako velja za eno izmed lažje prebavljivih oblik beljakovin. Te proteine lahko naješ na naši spletni strani pod kategorijo: naravni izdelki.
So polnovredno kakovostno živilo, brez kakršnegakoli kemičnega dodatka, prav tako kemično niso obdelani, so brez dodanega sladkorja, konzervansov, umetnih barvil, soli,.. so 100% naravni. Proteini vsebujejo: beljakovine, nenasičene maščobne kisline (Omega 3), vlaknine, minerale, vitamine, esencialne aminokisline, antioksidante in aminokisline. Proteini nam dajo ogromno energije in razstruplja naše telo, nase vežejo vse nezdrave maščobe v našem telesu (s tem nam spremenijo- izboljšajo metabolizem), v prebavilih predvsem v debelem črevesu, vsrkavajo strupene snovi, tudi težke kovine, nato jih izločimo z blatom.
Niso topni v vodi zato nam naredijo temeljit piling celotnega črevesja in pospešijo prebavo.

Lahko jih uživajo tudi tisti ki ne prenašajo glutena, mlečnega sladkorja, oreščkov in sladkorja, saj ne povzroča alergij in ne vsebujejo gluten. S tem ne boš imela več težav s prebavo in tudi tvoje splošno počutje se bo izboljšalo.
Uporaba: Vsak dan zaužij 1-2 veliki žlici, dodaj si jih v smuti, jogurt, kosmiče, kašo, kremno juho, v zmes za palačinke,…kamorkoli želiš.

Za zajtrk in večerjo pa si pripravi zMuesli Prebava, ki jo namočiš v toplo mleko, ter nato počakaš približno 2 minutki, da se kosmiči nekoliko napijejo mleka ter s tem postanejo mehkejši in lažje prebavljivi.
zMüesli Prebava blagodejno vpliva na našo prebavo, jo uravnavajo in preprečujejo črevesne motnje. zMüesliji ne vsebujejo dodanega sladkorja, konzervansov, aditivov, umetnih barvil,… so 100% naravni. Ko sva dobili primerne sestavine, sva naredili zelo dobro kombinacijo le teh. Tudi to je zelo pomembno, da so sestavine naravne, najkvalitetnejše in da ne vsebujejo dodanega sladkorja, konzervansov, barvil in drugih aditivov.
Odličen rezultat se bo pokazal že v nekaj dneh.

 

Mnenja:

KARMEN: Ojla!
Po 10 dneh uporabe – urejena prebava (kooončnooo po treh porodih). Vsaj zdi se mi – zmanjšan obseg trebuha in stegen. Lepša polt, ampak končne rezultate še pričakujem. Skoraj 2 kg manj – pa se ravno ne pazim ravno pri hrani (služba mi je izgovor za to), zdaj se bom obljubim. Športna aktivnost pa je bila pred časom zaradi poškodbe kolena prekinjena. Kar pomeni, da nisem naredila za izgubo kg nič pa vseeno shujšala z uporabo vajinih proteinov. Zjutraj jih spijem po vajinem receptu (božansko), zvečer pa grški jogurt, hopla in vajini kosmiči . Nimaš boljšega. Ta ZMuesli sta si pa dobro ZMueslil-li

Sandra: Pozdravljeni! Ze dva dni uživam paket razstrupljanje super je, prebava je super ( pa sem se par let borila z zaprtjem). Lp

Katja: Zdravo pijem vaše proteine in zMuesli Prebavo in je top!!! Shujšala 4kg v roku 10dni,nimam potrebe po sladkorju po kruhu,prebava je super zadovoljna ful!še naročim

Eva: Sem prav rekla, da vama moram pisati. Proteine in zMeusli Prebavo uporabljam 1 teden. Vedno sem imela gromozanske težave s prebavo in energijo. Bila sem stalno utrujena zjutraj, popoldne, zvečer, .. Nikoli nisem imela energije. Po enem tednu pitja paketa razstrupljanje se mi je moja prebava uredila in energije imam zares ogromno. Hvala vama, kmalu spet opravim nakup.

Lorena: Lili lahko js potrdim da se mi je prebava uredila ze po 2.dnevu. Imam resne probleme z prebavo in sem dejansko bila “firbcna” ce dejansko delujejo in so zakon! Tuki odvecna mascoba se lepo topi.. priporocam vsem ki imajo tezavo z prebavo

Sandra: učinki neverjetni, če ne bi poskusila, ne bi verjela
Hvala še enkrat za pozornost in vse napotke.
Prijeten večer

Teja: Pozdravljeni, že več let se borim z zelo počasno prebavo, poskusila sem že veliko stvari, ampak se ni nič izkazalo za zelo učinkovito, zato sem zadje leto obupala nad iskanjem le teh izdelkov. Prejšnji mesec, mi je hči za rojstni dan kupila vaše izdelke med njimi tudi proteine in zMeusli prebavo. Sama nisem mogla verjeti, prebava se mi je uredila v dveh dneh. To je bilo zame najboljše rojstnodnevno darilo, hvala ker obstajate. Želim vam še veliko uspeha. Lp, Teja

Nina: hej, da vama sporočim, že dva tedna uporabljam proteine in zMuesli prebavo, ubistvu sem ju kupila zaradi napihnjenosti (nisem debela, samo sem skos zelo napihnjena). Proteine uporabljam dva tedna vsak dan po 2 žlici, zMuesli pa za zajtrk ,kot sta mi povedali in moja napihnjenost je že izginila. Res sta fantastični in imata zelo kavlitetne izdelke, pozdravček obema!

Ostala mnenja naših strank si preberi: TUKAJ