knjige

Za vsa vprašanja, nejasnosti ali tehnične napake, smo vam vedno na voljo po telefonu, elektronski pošti ali preko e-obrazca, ki ga vidite na desni strani. Potrudili se bomo, da vam kar nahitreje odgovorimo.

 

Vsi, ki nameravate svojo pošiljko prevzeti osebno v naših prostorih, nas prosimo prej pokličite.

 

Spletna trgovina zMüesli
polepšaj si dan, zmisli si sam

 

ZMUESLI, PRODAJA IN PROIZVODNJA D.O.O.
PE LAVRICA

DOLENJSKA CESTA 350
1291 ŠKOFLJICA

 

info@zmuesli.si
031-547-493

Ime (obvezno)

E-naslov (obvezno)

Sporočilo

ŠPELA

Prijazna, delavna, pozitivna in vedno nasmejana. Nikoli ji ne zmanjka novih idej in optimizma. V zasebnem in poslovnem svetu se drži predvsem dveh misli: »Kjer je volja, tam je pot.« in »Nikoli ne obupaj.«  Njena strast sta dobra in zdrava hrana ter  seveda šport s katerim se redno ukvarja. Njen dan se začne in konča s skodelico okusno sestavljenega zMüeslija.

Moj najljubši zMüesli je Chokos
TINA

Tina je zelo energična, komunikativna, pozitivna, nasmejana in vedno dobre volje. Zdrav način življenja ji veliko pomeni, saj pravi, da ji vlije veliko pozitivne energije. Vsake, še tako težavne naloge, se loti z lahkoto in velikim veseljem, saj ji predstavljajo izziv. Pod zdrav način življenja šteje zdravo, uravnoteženo prehrano in šport, s katerim se ukvarja vsak dan. Vsak njen dan se začne s skodelico zMüeslijev.

MOJ NAJLJUBŠI zMüesli JE ČOKOLADNI TRIS

Obe sva končali Ekonomsko fakulteto, smer podjetništvo.  Po končanem faksu sva odprli svoje podjetje saj želiva ustvarjati in se preizkusiti na različnih področjih.