Konopljin losjon po sončenju

Dodatne slike

Konopljin losjon po sončenju

Osvežujoč losjon za po sončenju je primeren za vsak tip kože, tudi za občutljivo otroško kožo.

Losjon po sončenju iz 5% oljnega izvlečka industrijske konoplje
Neto količina: 100ml

Osvežujoč losjon za po sončenju je primeren za vsak tip kože, tudi za občutljivo otroško kožo. Koži nudi mehek, gladek učinek, jo obnavlja, poživi, ščiti, pomirja, neguje ter ji povečuje raven vlage.
Podaljša zagorelost ter poskrbi za čudovit ten kože.

Izvlečki industrijske konoplje
Kožo globinsko harmonizirajo, vračajo ji naravno ravnovesje ter umirjajo razdraženost. Hkrati pomagajo naši koži, da ponovno najde ravnovesje in spodbudi delovanje koži lastnega obnovitvenega sistem.
Konoplja deluje le na tiste celice, ki ne delujejo v skladu z drugimi in na ta način ne povzroča izsuševanja in draženja kože. Občutljivo kožo naredi bolj gladko in prožno. Bogata je z esencialnimi vitamini in minerali, ter hranili in maščobnimi kislinami, ki zagotavljajo optimalno nego tudi najbolj zahtevni ter občutljivi koži.


Hladno stiskano konopljino olje
Konopljino olje kožo revitalizira ter pospešuje in krepi njeno sposobnost obnove. Ohranja ravnovesje naravnih olj in vlage ter krepi njen zaščitni plašč, to je zelo zaželjeno pri izsušeni in občutljivi koži. Dovršena sestava olja kožo globinsko navlaži, značilna in zelo zaželjena nekomedogena struktura konopljinega olja ne zapira por, zato je olje primerno tudi za nego mešane in mastne kože. Konopljino olje vsebuje idealno razmerje med Omega 3,6 ter 9 maščobnimi kislinami. Vsebuje kar 80% esencialnih, nenasičenih maščobnih kislin, ki so pomembni gradniki celičnih membran in vplivajo na njihovo večjo prožnost, izboljšujejo pretok energije med celicami ter izboljšajo absorpcijo hranil. Pomembna lastnost konopljinega olja je, da na koži vzpostavi bariero, ki koži pomaga obdržati njej lastno vlago.

12,95 €

Razpoložljivost: Ni na zalogi