Konopljina sončna krema

Dodatne slike

Konopljina sončna krema

Sončna krema s širokim spektrom zaščite pred žarki UVA in UVB je namenjena zaščiti celotnega telesa.

Primerno za:
Vsak tip kože, tudi občutljivo otroško kožo.
Vodoodporna

Sončne kreme iz 5% oljnega izvlečka industrijske konoplje
Neto količina: 100ml
Zaščitni faktorji 6, 30 ter 50

Inovativne sončne kreme združujejo širokopasovne in fotostabilne UVA in UVB filtre, ki zagotavljajo zanesljivo UV-zaščito ter izvleček iz konopljinih listov, ki še dodatno vlaži, ščiti in neguje kožo.

Vrhunska zaščita pred soncem, ki je prilagojena stanju naše kože
Konopljine sončne kreme so namenjene zaščiti celotnega telesa. Formula z zaščito pred UVA in UVB sevanjem varuje kožo pred prostimi radikali in prezgodnjim staranjem ter zmanjšuje tveganje za razvoj alergij, ki jih povzroča preobčutljivost na UVA žarke. Kreme omogočajo dolgotrajno in intenzivno vlaženje, so vodoodporne ter nudijo zaščito pred sončnim opeklinam in prezgodnjim staranjem kože.


Izvlečki industrijske konoplje
Kožo globinsko harmonizirajo, vračajo ji naravno ravnovesje ter umirjajo razdraženost. Hkrati pomagajo naši koži, da ponovno najde ravnovesje in spodbudi delovanje koži lastnega obnovitvenega sistem.
Konoplja deluje le na tiste celice, ki ne delujejo v skladu z drugimi in na ta način ne povzroča izsuševanja in draženja kože. Občutljivo kožo naredi bolj gladko in prožno. Bogata je z esencialnimi vitamini in minerali, ter hranili in maščobnimi kislinami, ki zagotavljajo optimalno nego tudi najbolj zahtevni ter občutljivi koži.


Hladno stiskano konopljino olje
Konopljino olje kožo revitalizira ter pospešuje in krepi njeno sposobnost obnove. Ohranja ravnovesje naravnih olj in vlage ter krepi njen zaščitni plašč, to je zelo zaželjeno pri izsušeni in občutljivi koži. Dovršena sestava olja kožo globinsko navlaži, značilna in zelo zaželjena nekomedogena struktura konopljinega olja ne zapira por, zato je olje primerno tudi za nego mešane in mastne kože. Konopljino olje vsebuje idealno razmerje med Omega 3,6 ter 9 maščobnimi kislinami. Vsebuje kar 80% esencialnih, nenasičenih maščobnih kislin, ki so pomembni gradniki celičnih membran in vplivajo na njihovo večjo prožnost, izboljšujejo pretok energije med celicami ter izboljšajo absorpcijo hranil. Pomembna lastnost konopljinega olja je, da na koži vzpostavi bariero, ki koži pomaga obdržati njej lastno vlago.

17,50 €

Razpoložljivost: Ni na zalogi