Najina zgodba

Živijo!

Sva Tina in Špela, sestri, ki se odlično počutita v družbi drug druge. Imava veliko skupnih interesov ter zelo podoben način življenja. Med drugim sva že od majhnih nog vedeli, da bova nekoč imeli nekaj svojega- svoje podjetje, ki mu bova popolnoma predani. Že od nekdaj nama je bil blizu zdrav način življenja, saj sva se že od majhnega ukvarjali z različnimi športi ter uživali v kuhanju zdravih jedi.

Leta 2014 sva po zaključenem študiju na Ekonomski fakulteti začeli razmišljati o skupnem poslu. Prišli sva na idejo o lastni znamki kosmičev, ki bodo zelo kakovostni ter brez dodanega sladkorja. Obe obožujeva izzive zato sva z velikim veseljem Septembra 2014 odprli podjetje ter stopili na skupno poslovno pot.

Kako sva prišli do ideje? 

Ideja se je razvijala skozi leta, obe sva oboževali kosmiče, vendar nisva marali trgovskih mešanic, starša sta nama mogla kupovati 4 različne škatle kosmičev, da si je lahko vsaka namešala svoje popolne kosmiče. Kombinirali sva različne komiče ter vn dajali dodatke, ki jih nisva marali. Skozi leta sva želeli ohraniti zdrav načim prehranjevanja, zato sva tudi obrnili marsikateri izdelek in pregledali dekleracijo. Videli sva koliko sladkorja vsebujejo kosmiči. Kosmiči naj bi bili zdravi, ampak ker vsebujejo toliko sladkorja in konzervansov ne spadajo med zdravo prehrano. Tako je nastala najina ideja o zdravih kosmičih, ki si jih lahko namešate po svojem okusu.

Zakja ime zMuesli /zmisli/? zMuesli pomeni zmisli si svoje mueslije- vse v eni besedi. Zakaj je logo nepravičen krog? Logo ponazarja najino energičnost ter razigranost. Zakaj roza barva? Roza barva za naju izraža mladost.

Zakaj sva v prodajo vključili tudi konopljine izdleke?

Dodali sva jih čisto po naključju.
Tina in Špelin fant Martin sta imela grozne težave z želodcem, Tina še z imunskim sistemom ter aknami. Težave so res grozni vplivale nanjo. Martin je začel s testiranjem konopljinih proteinov, ki jih je prideloval sorodnik. Čez nekaj je opazil, da so težave izginile in jih predlagal Tini. Tina je mogla seveda vse stestirati na svoji koži, ampak ni pročakovala nič, ko imaš takšne težave, ki ti niti zdravila ne pomagajo več, se nekako navadiš živeti s tem in si ne

daješ lažnih upanj. Po nekaj časa uživanja je videla, da ji res pomagajo, seveda ni verjela, da gre zahvala tej čudoviti raszlinu, zati jih je nehala jemati. Težave so se zelo kamlu vrnile. Od takrat jih uživa že ves čas, saj ji izredno pomagajo. Špela je imela grozne težave z migrenami, mami enako in še s prebavo tudi oni dve sta testirali izdelke (čaj, moko, semena , proteine) in ugotovili, da so tudi pri njiju težave izginile. Testirali smo jih par mesecev, dali vsem sorodnikom in prijateljem, vsi so bili navdušeni nad izdelki. Na koncu smo bilo tako
navdušeni na dizdelki, da smo najeli njivo, se pozanimali vse o tej čudoviti rastlini, kupili najbolj kakovostno vrsto, ki ima ogromno pozitivnih učinkov in jo vključili v prodajo. Hoteli smo vse seznaniti s to čudežno rastlino.

V prihodnje pa imamo namen dodati še nekaj odličnih produktov, ki jih bomo razvili sami.

Od leta 2016 sodelujeva tudi z Lidlom, najine izdleke lahko nekajkrat letno kupite tudi tam. Leta 2018 pa sva odprli najino prvo fizično trgovina na Dolenjski cesti 350, Lavrica, na njo sva še posebaj ponosni. Majhna, lična ter dišeča trgovina, ki očara prav vsakega kupca.

Po eni strani sva si zelo podobni po drugi pa popolnoma različni kar nama pri poslu pride zelo prav. Tinina razigranost, zavzetost, natančnost in želja po novem učenju ter Špelina trma, nepopustljivost ter sistematičnost so naju pripeljali do najine sanjske službe. Obožujeva kreirati nove kombinacije zMüeslijev, iskati nove zdrave produkte, ki razveseljujejo stranke, pogovori z navdušenimi strankami pa so nekaj, kar nebi zamenjali za nič na svetu.

Kontaktirajte nas

Kontaktne informacije

* Obvezna polja

Kje se nahajamo
Kontakt
info@zmuesli.si
Tina: 031-547-493
Špela: 041-389-735
Naš naslov
zMuesli D.O.O
Vošnjakova 5, Ljubljana
Trgovina
Dolenjska cesta 350, Škofljica
Odpiralni čas: pon-pet: 10:00- 17:30

Kje najdeš zMüeslije

 • GUŠT- Ljubljanska cesta 73, Domžale 
 • DOBROTE NARAVA Ulica škofa Maksimilijana Držečnika 2, Maribor 
 • ZRNO DO ZRNA Trubarjeva cesta 8 LJUBLJANA 
 • SANJSKI ŠOPEK Idrijska cesta 28, 4226 Žiri 
 • OKUSNE DOBROTE KAVARNA IN PEKARNA KRUHEK Trg svobode 40, Sevnica 
 • ŠPAJZA- Kopitarjev trg 6, Vodice 
 • Splash crazy bar, Celovška cesta 3 Ljubljana 
 • Cherry House Cafe Lounge Bar, Letališka cesta 5 (BTC, Diamant), Ljubljana
 • Supermarket KEA- Cesta Miloša Zidanška 12, Šentjur pri Celju 
 • Supermarket KEA Kea - Zdraviliška cesta 27c, Podčetrtek 
 • Supermarket KEA- Kocbekova 42, Ljubečna 
 • Mia bianca- Stari trg 3, Velenje 
 • Kavarna Miamia- Celjska cesta 3a, Rogaška Slatina 
 • Landerik- Stari trg 11, Ljubljana
 • Trgovina Tinček- Kidričeva cesta 65, Škofja Loka