Pripravljeni zMüesliji

 • Oreščkov tris

  Oreščkov tris

  Mešanica oreščkov ter hrustljavih domačih granol povzroči čarobno skladnost okusov. zMuesli je neizmerno hrusltjav ter popolnoma naravnega okusa. Z njim boš dan začela zelo produktivno, saj krepi možgane, spomin ter miselne sposobnosti. Primeren je za vse, ki želimo dan začeti zdravo ter pustiti naš pečat v njem.
 • Antiholesterolko

  Antiholesterolko

  Holesterol je maščobi podobna snov, ki se nahaja v vseh celicah telesa. Pomemben je za nastanek vitamina D. Vsako telo je nujno odvisno od holesterola v določenih razmerjih, velike težave pa se lahko pojavijo, če imamo v telesu holesterola preveč. Ko opazimo, da imamo težave s holesterolom, je zelo pomembno, da začnemo uživati živila, ki ohranjajo raven holesterola v našem telesu oziroma ga celo znižujejo.
  6,35 €
 • Čokoladni tris

  Čokoladni tris

  Za vse ljubitelje čokolade smo naredili pravo čokoladno fantazijo, ki jo lahko pojeste že kar za zajtrk. Hrustljava kombinacija domačih granol prekrita s temno, mlečno ter belo čokolado neizmerno razvaja naše brbončice. zMuesli je prava eksplozija sladkih okusov.
 • Čokoladne sanje

  Čokoladne sanje

  Hrustljavost oreščkov prelitih z rahlo čokolado, ki se ti kar stopi v ustih ter z dodatkom domače granole ter blazinic, ki ustvarijo popolno hrustljavo kombinacijo. Dovršeni okusi ti bodo že zjutraj pričarali nasmeh na obraz.
 • Čokoladna ljubezen

  Čokoladna ljubezen

  Kremasta tekstura čokolade, ki se v ustih hitro raztopi v kombinaciji s sočnim sadjem povzroči popolno usklajenost okusov. V sladkih okusih sadje doda potrebno svežino in sočnost. Vse skupaj je prepleteno s hrustljavimi domačimi granolami.
 • Čoko banana

  Čoko banana

  Sladkost in hrustljavost bananinega čipsa v kombinaciji s sočnimi in rahlo kiselkastimi brusnicami, ki dodajo svežino. Te kombinaciji ne sme manjkati še pridih sladkosti, to smo poustvarili z belo in mlečno čokolado. S tem zMueslijem boste že zjutraj uživali v čarobnih okusih in razvajali svoje brbončice.
 • Puščavko

  Puščavko

  Hrustljavi oreščki, sočen kokos ter sladkost čokolade poskrbijo za pravo jutranje razvajanje. Vse skupaj popestri še aroma zapeljive burbonske vanilije. zMuesli je polnega okusa, saj vsebuje skrbno izbrane sestavine, njihova kombinacija poskrbi za popolno usklajenost okusov.
 • Pomladno jutro

  Pomladno jutro

  Romantična kombinacija sladkih, sočnih ter kiselkastih okusov ti polepša prav vsako jutro. Burbonska vanilija doda svojevrstno aromo. zMuesli je sestavljen s skrbno izbranimi sestavinami, ki naredijo vsak grižljaj božanski ter poln čudovitih okusov.
 • Poletno jutro

  Poletno jutro

  Osvežilna kombinacija sladkih ter sočnih okusov nas popelje v brezskrbna poletna jutra. Skrivnost mamljivega okusa zMueslija se skriva v popolni kombinaciji kakovostnih sestavin. Poletni okus kokosa poskrbi, da nam zMuesli pričara sočno ter sončno jutro.
 • Antistresko

  Antistresko

  Strokovnjaki navajajo, da je stres med največjimi nevarnostmi za naše zdravje. Zaradi vedno hitrejšega tempa življenja se v stresnih situacijah znajdemo vsak dan, občutimo pa ga v težkih in napetih situacijah ter nemalokrat potrebujemo kar precej časa, da se pomirimo in vrnemo v prijetno počutje. Pri stresu pomagata gibanje ter pravilna prehrana, ki pomirja in ne daje občutka pretirane sitosti.
  6,35 €
 • Jesensko jutro

  Jesensko jutro

  Polepšaj si hladna jutra z mešanico hrustljavih oreščkov, sočnega jesenskega sadja ter arom cimeta ter burbonske vanilije. Slastni dodatki so odeti v hrustljavo domačo granolo. Vonj ti bo polepšal jutro, okus pa narisal nasmeh na obraz. V zMuesliju so ujete vse sestavine, ki nas spomnijo na barvit in čudovit letni čas. zMuesli prelij le še s toplim melkom in uživaj v skrivnostnem jutru.
 • Zimsko jutro

  Zimsko jutro

  zMuesli vsebuje čarobne zimske okuse, ki nas spomnijo zakaj imamo ta letni čas tako radi. Svojevrstni aromi cimeta in burbonske vaniije poskrbita za edinstveno razvajanje brbončic. Kombinacija sladkih, sočnih ter hrustljavih sestavin nam popestrijo hladna ter čarobna zimska jutra.
 • Retro pridih

  Retro pridih

  S tem zMueslijem si boš pričarala pravi slovenski zajtrk. Sočni ter sladki okusi sadja te bodo popeljali na čudovito podeželje, daleč stran od skrbi in stresa.
 • Tropski tris

  Tropski tris

  Mešanica sočnega ter sladkega tropskega sadja v kombinaciji s hrustljavo granolo ter koruznimi kosmiči je prava harmonija okusov. Že prvi grižljaj zMueslija nas ponese daleč stran na tropske otoke, kjer je vsa skrb odveč. Tako le še uživamo v čudovitih okusih ter v brezskrbnem jutru.
 • Pustolovec

  Pustolovec

  Slastna kombinacija čokolad, sadja ter božanskih oreščkov v rahli čokoladi poskrbi za čarobno usklajenost izbranih okusov. Vsak pustolovec potrebuje hranilen ter kakovosten obrok, da zjutraj skoči s postelje ter plani na zajtrk, ki mu bo polešal jutro ter dal energijo za celo dopoldne.
 • Princeska

  Princeska

  Nežni in prefinjeni okusi zMueslija polepšajo začetek dneva prav vsaki princeski. Sočno sadje, sladka čokolada ter hrustljavost oreščkov v kombinaciji z nežnostjo čokolade povzroči pravo usklajenost okusov.
 • Zaljubljeni

  Zaljubljeni

  Če razmišljate, kako bi presenetili svojega ljubljenega, vam ponujava odlično idejo. Romantični zajtrk v postelji je najlepše darilo za zaljubljene. V prav posebno zaljubljeno mešanico zMüeslija sva dodali slastne sestavine, ki bodo takoj pričarale nasmešek na obrazu obeh. Izvrstna in nežna kombinacija zMueslija vaju bo popeljala v sladko in zaljubljeno jutro. Prepustita se čutnim ter rahlim okusom skrbno izbranih sestavin, ki naredijo vajin zajtrk popoln. Naj bo že zajtrk sladek in zaljubljen!
 • Večna mladost

  Večna mladost

  Vsi se trudimo, da bi pri svojih letih izgledali kar najbolje, zato je potrebno uživati živila, ki nam dajejo energijo, zavirajo staranje kože ter telesu prinašajo dovolj mineralov ter vitaminov.
  6,35 €
 • Pridih čarobnosti

  Pridih čarobnosti

  Pridih čarobnosti: Ob vsakem grižljaju ti bodo igrivi in začinjeni okusi narisali nasmeh na obraz. zMuesli Pridih čarobnosti nas bo spomnil zakaj imamo ta čas v letu najraje. Okus cimeta in medenjaka ustvarita pravo božično vzdušje. Vsi dodatki so skrbno izbrani s poudarkom na radosti idiličnega decembrskega časa.
  7,35 €
 • Poletna osvežitev

  Poletna osvežitev

  Poletna osvežitev: Osvežilni, sladki ter sočni okusi poletnega sadja te bodo popeljali v najlepše kotičke tvojega spomina. zMuesli Poletna Osvežitev je mešanica osvežilnih, nežnih ter skrbno izbranih okusov. Hrustljavost skupaj z okusi, ki nas spominjajo na brezskrbne poletne dni.
  7,35 €