Poln Čokolade

 • Chokos

  Chokos

  Sočen kokos, ki spominja na brezskrbne poletne dni z dodatkom igrive in sladke bele čokolade. Za hrustljavost smo dodali naše domače granole ter hrustljavčke. Burbonska vanilija pa s svojo božansko, nežno, zapeljivo aromo popestri okus. Popolnost sladkih okusov, ki se ti kar stopijo v usti s pridihom sočnega kokosa je idealnem zajtrk za vse izbrane okuse.
 • Čokoladni tris

  Čokoladni tris

  Za vse ljubitelje čokolade smo naredili pravo čokoladno fantazijo, ki jo lahko pojeste že kar za zajtrk. Hrustljava kombinacija domačih granol prekrita s temno, mlečno ter belo čokolado neizmerno razvaja naše brbončice. zMuesli je prava eksplozija sladkih okusov.
 • Čokoladne sanje

  Čokoladne sanje

  Hrustljavost oreščkov prelitih z rahlo čokolado, ki se ti kar stopi v ustih ter z dodatkom domače granole ter blazinic, ki ustvarijo popolno hrustljavo kombinacijo. Dovršeni okusi ti bodo že zjutraj pričarali nasmeh na obraz.
 • Čokoladna ljubezen

  Čokoladna ljubezen

  Kremasta tekstura čokolade, ki se v ustih hitro raztopi v kombinaciji s sočnim sadjem povzroči popolno usklajenost okusov. V sladkih okusih sadje doda potrebno svežino in sočnost. Vse skupaj je prepleteno s hrustljavimi domačimi granolami.
 • Čoko banana

  Čoko banana

  Sladkost in hrustljavost bananinega čipsa v kombinaciji s sočnimi in rahlo kiselkastimi brusnicami, ki dodajo svežino. Te kombinaciji ne sme manjkati še pridih sladkosti, to smo poustvarili z belo in mlečno čokolado. S tem zMueslijem boste že zjutraj uživali v čarobnih okusih in razvajali svoje brbončice.