Mnenja

S pomočjo vajine smole se končno lahko naspim! Vajina smola je edini naravni izdelek, ki mi pomaga pri dolgoletnih težavah z nespečnostjo. Učinek se je pokazal že pri jemanju prve! Preostale izdelke sem namreč jemala po več mesecev, pa učinka ni bilo. Hvala vama!

Maja -

Živjo punci! Hvala za vajine super izdelke. Brez vajine smole si težko predstavljam vsakdan. Zjutraj in zvečer vzamem majhno količino (za dolžino nohta) in nimam več nobenih težav s kožo, alergijami in posledično izpuščaji zaradi alergij. Samo tri dni nisem vzela smole, pa je bila koža videti grozno, spet akne, izpuščaji … Da je koža še bolj popolna in nahranjena, uporabljam še vajino kremo. Tistim z blažjimi težavami s kožo oz. brez še kakšnih dodatnih težav, kot jih imam sama, pa priporočam uporabo kreme in kapljic oziroma proteinov. Kremo je sprobala tudi moja mami in njene lise in rdečice po obrazu so izginile, razlika se je poznala že po nekaj dneh. Kapljice pa je jemal tudi moj mož, in sicer za bolečine v rami. Preden je šel v službo, je moral vzeti par kapljic, sicer so bile bolečine neznosne. Tudi kolegica je resnično zadovoljna z vajino smolo. Njej pomaga pri okrevanju po operaciji in pri nespečnosti. Da je zbirka vajinih izdelkov popolna, za nego ran, modric, pikov insektov ... uporabljamo še vajino mazilo. Pri dveh razigranih nadobudnežih nam pride še kako prav. Meni pa se je s pomočjo mazila brazgotina po operaciji neverjetno hitro in zelo lepo zacelila. Čeprav sem preizkusila mnogo izdelkov in tudi več smol, nobena ni pomagala tako kot vajina. To je potrdila tudi bioresonanca. Vajini izdelki so popolna rešitev za vse težave s kožo in še za marsikaj. Hvala vama! Super sta!

Metka -

Vajine kapljice so vrhunske. Uporabljal sem jih, ko sem imel natrgano mišico v rami in posledično hude bolečine. V času fizioterapije sem jih jemal 2-krat na dan, zjutraj in zvečer, obvezno pa sem jih moral vzeti preden sem šel v službo, vse dokler se stanje ni izboljšalo. Zdaj jih imam vedno na zalogi, jemljem pa jih po potrebi. Hvala vama!

Boštjan -

Še nobena krema mi ni pomagala tako kot vajina! Zelo težko najdem kremo, ki bi ustrezala tako mojemu tipu kot tudi stanju kože. Vajina je res univerzalna. Že po nekajdnevni uporabi so izginile lise in rdečice iz obraza. Končno sem našla pravo kremo za moj obraz! Hvala!

Milena -

Punci, se zavedata da sta mi rešili kožo z vajino kremo, imela sem polno aken, rdečic, brazgotin od aken, koža je bila mastna na licih, nosu in čelu, drugje pa zelo suha. Zdaj je moja koža nevtralna ni ne suha ne mastna, ravno pravšnja je. Ni ne duha ne sluha o brazgotinah, aknah, rdečicah,... Najbolj sem vesela, da sem se znebila tudi pudra =) Najbolj mi je všeč, ker vsaka prijateljica pohvali mojo kožo <3

Eva -

Punci! pred morjem mi je zmajkalo vajine kremice in sm šele v soboto opazila, da je ne bom imela za na dopust, nisem paničarila, ker sm rekla en tedn bom pa že zdržala. danes je 4ti dan moj mož prihaja do vaju, ker je moja koža grozna mazolasta, mastna na T predelu drugje izsušena. Prosim dajta mi 2 na stran, po tej kremi imam kožo kot dojenček =)

Anja -

Živjo punci, sem se opogumila in naročila vajino kremico, do zdaj mi ni nobena pomagala. Vajino uporabljam 14dni in razlika je neverjetna, mazolji so se posušili, koža ni več mastna, je napeta in sijoča. Super sta.

Amadeja -

Vajino kremo uporabljamo vsi in vsem pomaga, res je neverjetna. Hči ima aknasto in mastno kožo, jaz gubasto in zelo suho, mož ima lišaje. Po kremi imamo vsi nahranjeno, gladko in prožno kožo. Če ne bi poskusili ne bi verjeli.

Marija -

Kremica je top, vse prijateljice pravijo, če imam v realnosti insta filtre. Moja koža je popolna, vedno sem si želela imeti prav takšno, hvala Tina in špela.

Laura -

Glede kreme same pohvala, no tudi glede drugih izdelkov. Nisem pričakovala takšnih sprememb na moji koži, samo WAU lahko rečem.

Petra -