Mnenja

Punci, se zavedata da sta mi rešili kožo z vajino kremo, imela sem polno aken, rdečic, brazgotin od aken, koža je bila mastna na licih, nosu in čelu, drugje pa zelo suha. Zdaj je moja koža nevtralna ni ne suha ne mastna, ravno pravšnja je. Ni ne duha ne sluha o brazgotinah, aknah, rdečicah,... Najbolj sem vesela, da sem se znebila tudi pudra =) Najbolj mi je všeč, ker vsaka prijateljica pohvali mojo kožo <3

Eva -

Punci! pred morjem mi je zmajkalo vajine kremice in sm šele v soboto opazila, da je ne bom imela za na dopust, nisem paničarila, ker sm rekla en tedn bom pa že zdržala. danes je 4ti dan moj mož prihaja do vaju, ker je moja koža grozna mazolasta, mastna na T predelu drugje izsušena. Prosim dajta mi 2 na stran, po tej kremi imam kožo kot dojenček =)

Anja -

Živjo punci, sem se opogumila in naročila vajino kremico, do zdaj mi ni nobena pomagala. Vajino uporabljam 14dni in razlika je neverjetna, mazolji so se posušili, koža ni več mastna, je napeta in sijoča. Super sta.

Amadeja -

Vajino kremo uporabljamo vsi in vsem pomaga, res je neverjetna. Hči ima aknasto in mastno kožo, jaz gubasto in zelo suho, mož ima lišaje. Po kremi imamo vsi nahranjeno, gladko in prožno kožo. Če ne bi poskusili ne bi verjeli.

Marija -

Kremica je top, vse prijateljice pravijo, če imam v realnosti insta filtre. Moja koža je popolna, vedno sem si želela imeti prav takšno, hvala Tina in špela.

Laura -

Glede kreme same pohvala, no tudi glede drugih izdelkov. Nisem pričakovala takšnih sprememb na moji koži, samo WAU lahko rečem.

Petra -

Punci, nad kremo sem očarana. Imam izredno izsušeno kožo, se mi lušči. Ko sem kupila kremo in jo prvič nanesla na obraz sem rekla, to pa ne bo vredu, krema je zelo lahkotna, moja prejšnja krema je bila zelo mastna, pocasta, težkega občutka. Bila sem kar malo žalostna. Vendar sem nadaljevala z mazanjem po 3 dneh je moja koža izjemno nahranjena. Še po tisti mastni kremi ni bila niti blizu tako nahranjena, kot je po vajini kremi. Še zdaj ne vem kako ste lahko naredili tako lahko kremo za nanos in obenem zelo hranljivo in bogato, zadetek v polno.

Maja -

po vajini kremi pudra ne rabim več. TOP kremica!

Nina -

Pozdravljeni...javljam vama da uživam vajine proteine in da se je staje umirilo ni več pritiska v glavi in slabosti, moje počutje je super, ponavadi sem mislila, da mi bo razneslo glavo. Hvala vama, res imata super izdelke!

Maja -

Zdravo pijem vaše proteine in so top!!! Shujšala 4kg v roku 10dni,nimam potrebe po sladkorju po kruhu,prebava je super zadovoljna ful!še naročim

Katja -